Long time no Hjärtat är fullt

torsdag 9 maj 2013

Kära vänner,
ni kanske undrar var vi har tagit vägen? Det är ni inte ensamma om att undra, för det gör vi själva också (emellanåt). Det har kommit en del saker emellan oss och podcast-skapandet, inte minst det faktum att massa fysiska mil helt plötsligt skiljer oss podcast-makare åt och gör det praktiskt svårt att spela in. Vi kan dock lugna er genom att tala om att vi lever och mår bra och att vi ibland saknar att göra podradio väldigt, väldigt mycket.

Lyckligtvis finns det ett gammalt opublicerat avsnitt kvar som vi ännu inte har publicerat, och det kommer ni snart att kunna lyssna på. Efter att ni gjort det kan ni med fördel lyssna på andra podcasts i väntan på att vi får tid, lust, ork & möjlighet att spela in fler avsnitt. Här är våra favoriter:

Tipsa gärna om era favoriter i kommentarsfältet nedan!

Ps. Lovisa Ohlsson som inte bara klipper podcasts utan också skriver en podcastskola för en tidning riktad till unga tjejer skrev härom veckan en liten artikel om vår podcast. Även om tjejer i åldrarna 9-14 inte direkt är vår målgrupp är det kul, och nog vore det fantastiskt om de unga brudar som läser den tidningen får ha oss som förebilder. (Bättre förebilder kan en nämligen inte ha, höhö…)

Lämna en kommentar

Din mailadress kommer inte att publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>