Hjärtat är fullt – the movie

söndag 25 november 2012

Nej, vi ska inte börja köra videopodcasts men vi tänkte att det kunde vara kul för er lyssnare (och för oss!) att få se hur det ser ut när vi pratar. Som ni ser så är det väldigt enkelt, en soffa, en dator och så ett samtal, med ett öga på ”manuset” som består av ett fåtal punkter. Filmen är från avsnittet vi släppte förra veckan om fasader

1 kommentar

Elin on fredag 10 maj 2013 at 09:54.

Vad hände med min hållning?!?!

Svara

Lämna en kommentar

Din mailadress kommer inte att publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>