Hjärtat är fullt …av exklusivitet

måndag 24 september 2012

Er till synes ändlösa väntan är nu över. Hjärtat är fullt är härmed tillbaka för säsongen! I vårt första avsnitt talar vi (lite syrligt) om exklusivitet, tillhörighet och utanförskap. Vilket syfte fyller exklusiva grupper, och vad gör de med dem som inte är en del av dem?

2 kommentarer

Jonas L on fredag 28 september 2012 at 15:58.

Vad roligt att ni är igång igen!

Svara

hjartatarfullt on fredag 28 september 2012 at 19:32.

Vad roligt att du lyssnar igen!

Svara

Lämna en kommentar

Din mailadress kommer inte att publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>