Sommaruppehåll

måndag 23 juli 2012

Podcasten tar nu ett sommaruppehåll för att samla tankar och vila stämbanden i några veckor. Tack till alla er som har lyssnat, delat och diskuterat, vi uppskattar det mycket! Fortsätt gärna samtala här på vår blogg, på twitter eller maila – vi svarar så fort vi kan. Ge gärna även förslag på ämnen du skulle vilja att vi pratade om. Och om du skulle stöta på oss i kött och blod nånstans i sommar blir vi enbart glada om ni vill prata om något ni har hört och reagerat på i vårt program!

Till hösten kommer vi tillbaka med förbättringar, nyheter och ännu fler intressanta ämnen, glad sommar!

Lämna en kommentar

Din mailadress kommer inte att publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>