Inspelning pågår

söndag 3 juni 2012

I helgen har vi spelat in nya avsnitt i vår högst seriösa studio. Nytt för den här gången är att vi har en riktig mikrofon. Tack till Sofia för lånet!

4 kommentarer

brynte on måndag 4 juni 2012 at 07:49.

Kul!
Jag skulle vilja tipsa om tema för kommande program som lite grann följer i samma linje som tidigare: Fasaden. Dvs att vi har ett (påhittat?) behov av att bygga upp en fasad runt våra liv så att det verkar mer lyckat och fint än det egentligen är. Och även åt andra hållet att det är svårt att se igenom andras fasader och därigenom föreställa sig att alla andra lever genomlyckliga liv. Vad gör fasaderna med oss? Är det värt att försöka bryta ner dem? Hur gör man det isf? Hur hanterar vi potentiell avundsjuka som följer med andras lycka? Osv.

Jag har börjat fundera en del kring detta när jag lyssnat på tidigare program och skulle tycka det va Jätteintressant att höra er fundera vidare på det!

Tack igen för bra jobb. Imo är era program ett bra föredöme i att bryta ner dylika fasader.

Svara

Elin on tisdag 5 juni 2012 at 01:05.

Hej! Kul med förslag! Fasaden, den gör jag gärna ett avsnitt av. Tänker jag efter handlar nog alla avsnitt vi gör i någon mån om att spräcka fasader, att våga vara ärliga med det fula och att våga visa oss sårbara… Men ett avsnitt vigt åt Fasaden, det skulle vara intressant.

Stay tuned så dyker det säkerligen upp!

Svara

allapratarblabla on måndag 4 juni 2012 at 21:24.

Kan ni inte prata om rädsla,blyghet,karriär,attgöradetmanvillilivet,gud,mm.? 🙂

Svara

Elin on tisdag 5 juni 2012 at 01:07.

Tack för dina förslag också du anonyma lyssnare! Du kan vara säker på att några av dem dyker upp inom kort! Vi hörs!

Svara

Lämna en kommentar

Din mailadress kommer inte att publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>