Hjärtat är fullt …av ensamhet

söndag 27 maj 2012

I detta avsnitt av vår pod pratar vi om ensamhet, om dubbelheten, om hur svårt vi tycker det är att erkänna att vår egen ensamhet samt mycket mer.

2 kommentarer

Vickan on söndag 3 juni 2012 at 17:26.

Hej tjejer!
Tack för ännu ett bra & viktigt program! Ja det här med ensamhet är ju svårt på många olika sätt… O det är ju stor skillnad på självvald ensamhet och ensamhet . Jag tänker speciellt på en gång när jag gick på bio själv, det var en film som jag väntat på så länge & när ingen annan hakade på innan biljetterna släpptes så tänkte jag ” Nähe, men jag vill verkligen se den filmen, då går jag själv” & så bokade jag & gick. När vänner sen hörde att jag gått själv på bio så blev de förvånade och undrade varför som att det var jättekonstigt. Men för mig så kändes det inte alls konstigt eller tråkigt, jag fick ju se en bra film!

Svara

Ylva on tisdag 5 juni 2012 at 16:47.

Tack Vickan för respons! Jag håller med! Jag tycker vi kan bli bättre på att dels göra så att människor slipper ofrivillig ensamhet men också uppmuntra och inte tycka det är konstigt med självvald ensamhet! För som sagt kan ensamhet (och att inte behöva vara rädd att betraktas som ensam) vara något mycket bra också!

Svara

Lämna en kommentar

Din mailadress kommer inte att publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>